Pipowagen


 

Wagentjes op wielen. Geheel van hout, met een afmeting van circa 15m2 ; heel knusse huisje! Deze twee tiny houses staan op een rustig gelegen plaats, in de bossen aan de rand van het kampeerterrein. Voorzien van een basis uitrusting. Te genieten vanaf 2 nachten.
Het enige wat je dan nog zelf meebrengt is een hoofdkussen, dekbed en matrashoes of slaapzak plus schoonmaakartikelen als bijvoorbeeld een vuilniszak. Let op; het kan ‘s nachts met name in het voor- en najaar fris zijn in deze eenvoudige overnachtingsobjecten! Voor douchen, afwassen en toiletbezoek kun je terecht in de sanitaire gebouwen op de camping.

Pipowagen nr. 1 is ingericht met een tweepersoonsbed plus een hoogslaper waar een kindje tot en met ca. 12 jaar kan slapen. De tafel is inklapbaar, waar ook een reiswieg neergezet kan worden. De familie editie!
Pipowagen nr. 2 is voor een -romantische- overnachting voor 2. Hier staat een tweepersoonsbed plus een slaapbank. Ook hier kun je met zijn 3-en vertoeven. Multifunctioneel!

Op de dag van aankomst is de pipowagen omstreeks 14.00 uur beschikbaar.
Bij vertrek dient deze uiterlijk om 11.30 uur, schoongemaakt, te worden achtergelaten.

De keuken in beide accommodaties is voorzien van:

  • Een koelkast
  • Drie-pits gasfornuis
  • Een eettafel
  • En een zeer complete inventaris; denk aan een waterkoker, koffiezetapparaat, borden, bestek, pannen en zelfs aan de blikopener is gedacht!

Beschikbaarheid pipowagen nr. 1: twee personen + kind/hoogslaper

bezet

Beschikbaarheid pipowagen nr. 2: twee personen + slaapbank

bezet


 
Reserveren? De kalender geeft enkel de beschikbaarheid weer. Klik hier om de boeking te voltooien.