Pipowagen


 

De pipowagen; in feite ‘wagens op wielen’.Geheel van hout, met een afmeting van circa 15m2 ; een heel knus huisje! Deze twee tiny houses staan op een rustig gelegen plaats, in de bossen aan de rand van het kampeerterrein. Pipowagen nr. 1 is ingericht met een tweepersoonsbed plus een hoogslaper waar een kindje tot en met ca. 12 jaar kan slapen. De tafel is inklapbaar, waar ook een reiswieg neergezet kan worden. De familie editie!
Pipowagen nr. 2 is voor een -romantische- overnachting voor 2. Hier staat een tweepersoonsbed. Maar ook voor een gezellig vriendinnenweekend is dit huisje geschikt; de bedden zijn uit elkaar te schuiven zodat er twee éénpersoonbedden ontstaan. Multifunctioneel!

De keuken in beide accommodaties is voorzien van:

  • Een koelkast
  • Drie-pits gasfornuis
  • Een eettafel
  • En een zeer complete inventaris; denk aan een waterkoker, koffiezetapparaat, borden, bestek, pannen en zelfs aan de blikopener is gedacht!

Zorgeloos overnachten? Huur dan een linnenpakket. Het enige wat je dan nog zelf meebrengt is een kussen en schoonmaakartikelen als bijvoorbeeld een vuilniszak. Een hand- vaat en theedoek, deken en dubbel lakenset leggen wij voor je klaar! Voor douchen, afwassen en toiletbezoek kun je terecht in de sanitaire gebouwen op de camping.

Op de dag van aankomst is de pipowagen omstreeks 14.00 uur beschikbaar.
Bij vertrek dient deze uiterlijk om 11.30 uur, schoongemaakt, te worden achtergelaten.

IMG 0605
« van 4 »

IMG 0606

« van 5 »

Beschikbaarheid pipowagen 2 personen + kind

bezet

Beschikbaarheid pipowagen 2 personen

bezet


 
Reserveren? De kalender geeft enkel de beschikbaarheid weer. Klik hier om de boeking te voltooien.