Kamperen & COVID-19


Recreëren tijdens corona

Op Natuurcamping de Kemphaan worden alle reglementen en richtlijnen als het RIVM oplegt nageleefd. Bij aankomst heten wij u van harte welkom bij de receptie, waar een mondkapje gedragen dient te worden. Voorafgaand aan de persoonlijke registratie wordt er een gezondheidscheck gedaan door middel van vragen. Hygiënegel wordt aangeboden. Groepen en gezelschappen zijn van harte welkom. Maar ook hier is de gepaste afstand van toepassing. Géén gezamenlijke maaltijd aan een lange eettafel, maar ieder huishouden bij zijn eigen kampeerplaats.

Kamperen blijft een feestje! Ook op gepaste afstand.

Voor een de uitgebreide toelichting verwijzen wij u graag door naar de website van Rijksoverheid. Overige en aanvullende toepassingen op en rondom het kampeerterrein ;
– Accommodaties kunnen door één huishouden of maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens worden genoten.
– De twee doucheruimten laten maximaal 4 personen tegelijkertijd toe.
– Handzeep wordt bij de toiletten aangeboden ten behoeve van de hygiëne; voorkom verspreiding, was uw handen en doe dit met regelmaat.
– 1 bezoeker per kampeerplaats/accommodatie met voorafgaand een meldplicht bij de receptie

Laten we er samen een gezellig verblijf van maken door de regels op te volgen

Bij corona-gerelateerde klachten blijft u natuurlijk thuis. De boeking kan kosteloos geannuleerd worden. Zo flexibel als mogelijk proberen wij binnen deze omstandigheden mee te bewegen. Op basis van beschikbaarheid kan de boeking ook verplaatst worden. Bijdragen aan- is ons streven. Als dit ook de uwe is zien wij met plezier uit naar uw komst! Zo is ontzegging van- bij het niet naleven ook niet van toepassing.