Het Stadslandgoed


Natuurcamping de Kemphaan ligt op het stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Op stadslandgoed de Kemphaan kun je allerlei leuke en avontuurlijke activiteiten ondernemen. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van de mogelijkheden op stadslandgoed de Kemphaan.

 

Klimbos Fun Forest
FunForest tokkelen 2

Fun Forest: een dagje weg voor het hele gezin!

Klimparcoursen. Fun Forest Fun Forest Almere heeft 5 verschillende parcoursen, waaronder één speciaal parcours waar kinderen zelfstandig in mogen klimmen: het Monkey Trail parcours (vanaf 120 cm). De reguliere parcoursen (2 t/m 5) van het klimpark verschillen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Kinderen mogen hier vanaf minimaal 130 cm in klimmen. In parcours 4 & 5 hebben kinderen onder de 150 cm een volwassen begeleider nodig die met hen mee klimt. De begeleidingsnorm hierbij is 2 kinderen bij 1 volwassene. Let op: alle parcoursen hebben een minimale lengtenorm.

Je kunt jouw toegangskaartjes met korting kopen!

 

Dierenpark Almere Jungle
Dierenopvangcentrum Almere Jungle is een dierenopvangcentrum waar verschillende exotische dieren hun thuis hebben gevonden. 

 

Stichting AAP Almere
Stichting AAP Almere is hét opvangcentrum in Nederland voor apen en andere exotische zoogdieren die zijn gered.

 

Restaurant Kip&EI Dubbel-Op.
Ons Pannenkoekenrestaurant beschikt over 110 zitplaatsen binnen, 200 zitplaatsen buiten op het water, genoeg stoelverhogers, voldoende kinderstoelen, kleurrijk kinderbestek, we zijn rolstoel-toegankelijk en geven 65+ een kleine korting.

 

Buitencentrum Almeerderhout
Rustig genieten van de prachtige natuur? Maak een heerlijke boswandeling in de bossen van Buitencentrum Almeerderhout.

 

Stadsboerderij Almere
De Stadsboerderij van Almere is een biologisch-dynamisch bedrijf met akkerbouw, vlees vee een heeft daarnaast een publieksfunctie.

 

Stad en Natuur Almere
Het doel van de stichting Stad & Natuur Almere is om de bezoeker dichter bij de natuur te brengen.

 

Bosrestaurant Buitengewoon Lekker
Een gezellig bosrestaurant in het hartje van Almeerder Hout. Wij werken met regionale, biologische en bosproducten. Een leuk dagje uit, een hapje eten of een uniek diner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!