Faciliteiten


Naast onze basisvoorzieningen, zoals elektra en een goed verzorgd toiletgebouw, is er in de receptie een algemene ruimte; welke 24/7 geopend is.
In deze ruimte zijn diverse ‘emergency’ artikelen aanwezig maar ook een mini-bibliotheek/ruilboekenkast. Ook veel informatie over wandel- en fietsroutes en uitjes in de nabije omgeving zijn hier te vinden. WiFi is op één centraal punt aanwezig en kan kosteloos worden gebruikt.

Verdeeld over het terrein staan diverse picknick tafels. Geniet hier van het ontbijt, de lunch of het diner. Regelmatig worden ze van plaats verschoven; voel u vrij er één te lenen tijdens je verblijf!

‘s Avonds heerlijk bijkomen bij de kampvuurplaats, waar kan worden genoten van de rust. Meestal zijn er wel brandhoutjes aanwezig. Eigen hout meebrengen of sprokkelen in het bos mag natuurlijk ook. Of koop een zak bij de boswachterij!

 41 Kampeerplaatsen
 2 Trekkershutten
 2 Kampeerbungalows
 2 Pipowagens
 Trekkerstent plaatsen
 Stroomvoorzieningen CEE aansluiting 4AM
 Sanitaire voorzieningen
 Camperservicepunt
 Kampvuurplaats
 Speelveld
 Wasserette
 WIFI
 Receptie
 Kanoverhuur

Faciliteiten kinderen

Voor de kinderen zijn er ook diverse faciliteiten. Zo is er een spelletjeskast  met o.a. joule de boules en leuke andere spelletjes. Als ze veel energie hebben, kunnen de kids zich uitleven op ons speelveld met glijbaan, klimrek en trampoline. Beginnen de aapjes zich te vervelen? Ga dan echte aapjes kijken en loop dan eens de apenroute van Stichting Aap!

Faciliteiten Stadslandgoed

Rondom Natuurcamping de Kemphaan is van alles te beleven. Ben je benieuwd wat? Kijk dan op Stadslandgoed de Kemphaan Of bekijk de video!
Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. De meest actuele uitjes vind je op facebook. Like ons, en blijf op de hoogte! Maar je kunt natuurlijk ook op onze agenda kijken.

 Dierenpark
 Klimpark
 Landgoedwinkel
 Stadsboerderij met Boerenmarkt
 Informatie- en activiteitencentrum
 Stadsbrouwerij
 Restaurant(s)