Faciliteiten


Naast onze basisvoorzieningen, zoals elektra en een goed verzorgd toiletgebouw, is er in de receptie een algemene ruimte; welke 24/7 geopend is.
In deze ruimte vindt u eveneens diverse ‘emergency’ artikelen zoals een bandenplakset, startkabels, tekentangen, een ehbo doos of (laten we het niet hopen) een brandblusser. Ook WiFi wordt in deze ruimte kosteloos beschikbaar gesteld en u vindt hier informatie over wandel- en fietsroutes.

Verdeeld over het terrein staan diverse picknick tafels. Geniet hier van het ontbijt, de lunch of het diner. Regelmatig worden ze van plaats verschoven; voel u vrij er één te lenen tijdens je verblijf!

‘s Avonds kunt u heerlijk bijkomen bij de kampvuurplaats, waar u kunt genieten van de rust. Als u de marshmallows meeneemt, zorgen wij dat het haardhout, in het houthok is bijgevuld. Voor een kleine vergoeding kunt u een zak bij ons kopen. De opbrengst wordt volledig geretourneerd aan Stichting Triade. Op onze camping mag u ook barbecueën. Bent u deze vergeten? Geen punt. U kunt ook een barbecue bij ons huren.

 41 Kampeerplaatsen
 2 Trekkershutten
 2 Kampeerbungalows
 Trekkersveld
 Stroomvoorzieningen CEE aansluiting 4AM
 Sanitaire voorzieningen
 Camperservicepunt
 Kampvuurplaats
 Speelveld
 Was-,droogruimte
 WIFI
 Receptie
 Koffiecorner
 Mini-store

Faciliteiten kinderen

Voor de kinderen zijn er ook diverse faciliteiten. Zo is er een spelletjes/boekenkast  met o.a. joule de boules, een dartbord, scrabble, pokemonmonopoly en leuke andere spelletjes. Als ze veel energie hebben, kunnen de kids zich uitleven op ons speelveld met glijbaan, klimrek en trampoline. Beginnen de aapjes zich te vervelen? Ga dan echte aapjes kijken en loop dan eens de apenroute van Stichting Aap!

Faciliteiten Stadslandgoed

Rondom Natuurcamping de Kemphaan is van alles te beleven. Ben je benieuwd wat? Kijk dan op Stadslandgoed de Kemphaan Of bekijk de video!
Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. De meest actuele uitjes vind je op facebook. Like ons, en blijf op de hoogte! Maar je kunt natuurlijk ook op onze agenda kijken.

 Dierenpark
 Klimpark
 Landgoedwinkel
 Stadsboerderij met Boerenmarkt
 Informatie- en activiteitencentrum
 Stadsbrouwerij
 Restaurant(s)