Fietsverhuur


Fietsend door de omgeving

Wilt u graag de prachtige omgeving van Stadslandgoed de Kemphaan ontdekken? Wij bieden u de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Tevens zijn er verschillende fietsroutes en kaarten bij de receptie verkrijgbaar of kijk op de website van de VVV voor de mooiste en meest bijzondere plekjes van Almere.
Per stadsdeel is er een speciale route samengesteld met bezienswaardigheden en hotspots. Met 42 kilometer kustlijn, vele bossen en omvangrijke natuur én 440 kilometer vrije fietspaden is Almere een schitterende fietsstad. Wat denkt u van de Gooi- en Vechtstreek?

Reserveer uw fiets(en) online tijdens het maken van een reservering. Vergeten een fiets te reserveren? Boek deze dan alsnog bij de receptie. Fietsen worden hier per dag verhuurd, op basis van beschikbaarheid.

De fietsen die voor de verhuur worden gebruikt zijn goed onderhouden ‘jonge’ fietsen met versnellingen en handremmen. Extra accessoires als bijvoorbeeld kinderzitjes kunnen op aanvraag worden verzorgd.

Liever een elektrische fiets? Of betreft het een groepsaanvraag? Ook dat kan. Neem dan contact op, en vraag naar alle mogelijkheden.