Fietsverhuur


Fietsend door de omgeving

Wilt u graag de prachtige omgeving van Stadslandgoed de Kemphaan ontdekken? Wij bieden u de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Tevens zijn er verschillende fietsroutes en kaarten bij de receptie verkrijgbaar of kijk op de website van de VVV voor de mooiste en meest bijzondere plekjes van Almere.
Per stadsdeel is er een speciale route samengesteld met bezienswaardigheden en hotspots. Met 42 kilometer kustlijn, vele bossen en omvangrijke natuur én 440 kilometer vrije fietspaden is Almere een schitterende fietsstad. En niet alleen de stad zelf. Open fietskaart Flevoland om meer fascinerende routes en belevenissen te ontdekken in provincie Flevoland!

Bestel uw fiets(en) online tijdens het maken van een reservering. Vergeten een fiets te reserveren? Bestel deze dan alsnog bij de receptie. Fietsen worden hier per dag verhuurd op basis van beschikbaarheid. Ook als u niet op Natuurcamping de Kemphaan verblijft kunt u bij ons terecht voor het huren van een fiets! Reserveer dan via info@camping-almere.nl.

Het standaard assortiment bestaat uit de ‘stadsfiets’; een Gazelle Ambiance met 7 versnellingen en handremmen. Ook zijn er kinderfietsen en kinderzitjes beschikbaar. Of ga op pad met de 4-persoons familieskelter! Restaurant Kip & Ei Dubbel-Op zorgt voor de goed gevulde picknickmand! (Uitsluitend op basis van reservering)

Groepsaanvraag? Familie-uitje? Ook de grote(re) aanvragen behoren tot de mogelijkheden. Van sportief tot comfortabel; stap op de step of cross door het bos met mountainbikes! Ook elektrische fietsen, tandems en Segways behoren tot de opties. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bekijk hier de tarieven.

NB: wij hebben standaard op voorraad de stadsfietsen, kinderzitjes, kinderfietsen en mountainbike.
Het overige aanbod is o.b.v. aanvraag en uitsluitend voor groepen.

Mede mogelijk gemaakt door Fietsverhuurbedrijf Hoegen
-powerd by the bycycle rental company-