Floriade 2022


Vanaf 14 april 2022 tot 9 oktober 2022 is Almere een half jaar hét podium voor wereldtuinbouw­tentoonstelling Floriade Expo 2022: het groenste dagje uit. Floriade is één keer in de 10 jaar hét park om te genieten van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. De Expo biedt 40 inspirerende landen­presentaties, een spectaculair kascomplex, een kabel­baan over het Floriade-park, paviljoens met duurzame innovaties en een bruisend kunst- en cultuur­programma.

Floriade is in 2022 een buitengewone belevenis voor jong en oud. Mis het niet!

Tijdens Floriade 2022 verblijven op Natuurcamping de Kemphaan? Dat kan op vele manieren; boek een kampeerplaats of huur één van de accommodaties. Wees gegarandeerd van een overnachting op Camping Almere door alvorens via de website te reserveren Het Stadslandgoed ligt op steenworp afstand van het Floriade terrein en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar ook met de fiets is de afstand goed te overbruggen.

Zie Floriade Expo 2022 groeien!
Vanaf het voorjaar van 2021 neem je een kijkje op het terrein waar Floriade verrijst.
Vaar met een boot over het Weerwater, krijg een indruk van de Floriade-thema’s in paviljoens en verken het terrein met een treintje.
Meer weten? Kijk dan op de website van Floriade