Seizoenplaats


 

Mens & natuur

Ons parkachtige terrein biedt de ultieme combinatie tussen in- en ontspanning. Ook de kids kunnen hun energie kwijt. Hutten bouwen of slingeren aan de touwen in de bomen! Deze inspiratie hebben zij opgedaan dankzij de apen. Wie kan er nog meer zeggen dat er apen in de achtertuin zitten? Grazende reeën in de ochtenddauw, vossen op de loer. Zelfs de ijsvogel laat zich zo nu en dan spotten. En de mollen? Ook zij worden gewaardeerd. Ieder dier heeft zijn eigen bijdrage in de ecologische cyclus; zo ook bij ons op het kampeerterrein.
Veldboeketten in de lente, walnoten rapen in de herfst. Ieder seizoen, ieder jaargetij heeft zijn charmes; flora en fauna gaan alle wensen te boven op Natuurcamping de Kemphaan!

 

Een heel seizoen lang genieten op Natuurcamping de Kemphaan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden:

 • Duur van de genoten plaats is zeven maanden.
 • Aanvang vanaf 1 april, vertrek vindt op 31 oktober plaats. Zo kunt u zowel genieten van de drukte in het hoogseizoen als de rust buiten de vakanties om.
 • Er zijn 13 plaatsen beschikbaar, zowel in de zon of juist in de schaduw.
 • Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op Natuurcamping de Kemphaan, zoals hier omschreven

 

Tarifering 

Seizoenplaats: € 1295,00
Inclusief:

 • 350 KwH
 • 250 douchemunten
 • Strippenkaart á 10 keer gebruik was-, droogmachine.
 • Gebruik elektra wordt via een tussenmeter bijgehouden.
  Einde seizoen wordt er een eventuele eindafrekening opgemaakt á € 0,35 per KwH.
 • Op onze tarievenlijst staan overige optionele kosten vermeld.

 

Reserveren

Neem contact met ons op om een seizoenplaats te reserveren.

 

Invulling & Algemene voorwaarden seizoenplaats 2018

Ø Gebaseerd op vier personen en twee huisdieren. (Maximaal zes personen en vier honden per plaats toegestaan tegen meerprijs)

Ø Alle seizoenplaatsen op het kleinschalige, parkachtige terrein hebben een oppervlakte ± 80 m². De afmeting van de genoten standplaats wordt bij aanvang van het seizoen aangeduid met markering als zijnde ‘het kader’ van de totale ruimte welke u geniet.

Ø Seizoenplaatsen hebben geeneigen wateraansluiting en/of afvoer; beide zijn te gebruiken bij het sanitaire gebouw nabij.

Ø Wij houden de natuur graag zoals die nu is, aanplant is niet toegestaan.

Ø Snoeien van bosschages en/of bomen omringd; uitsluitend in overleg

Ø De genoten plaats dient door uzelf onderhouden te worden. Benodigde gereedschappen als maaiers stellen wij kosteloos beschikbaar.

Ø Per standplaats geniet u één aansluiting á 4 AM. U zorgt zelf voor een deugdelijke, waterdichte aansluiting welke aan wet- en regelgeving voldoet.

Ø Ons kampeerterrein, onze kampeerplaatsen, zijn niet afgebakend maar open, vrij en ruimtelijk. Dat willen wij graag zo houden. Een omheining t.b.v. huisdieren met een net uitgezonderd. Maximaal toegestane hoogte bedraagt 50 centimeter.

Ø Overkappingen en/of bouwwerken anders dan luifels en/of voortenten zijn niet wenselijk. Verzoeken tot soortgelijke- kunt u bij ons indienen.

Ø Maximaal twee bijzettenten zijn geoorloofd voor overnachting en/of fungerende als opslag- bergruimte

Ø Ons kampeerterrein is ‘autovrij’. Uitgezonderd bij aanvang- en vertrek seizoenplaats. Anders- uitsluitend in overleg.

Ø Per aansluiting geniet u 350 Kwh. Per extra Kwh betaalt u € 0,35 waarnaar einde seizoen een -eventuele- eindrekening wordt opgemaakt.

Ø Kortsluiting kan natuurlijk gebeuren. Echter na het meermaals veroorzaken van, behouden wij ons het recht om de genoten aansluiting af te sluiten voor een nader te bepalen periode; zolang als benodigd voor het oplossen van probleemstelling.

Ø Bij uw verblijf zitten 250 douchemunten inbegrepen. Extra munten zijn tegen een vergoeding bij de receptie verkrijgbaar.

Ø U ontvangt kosteloos één strippenkaart waarmee u tienmaal van de was- of droogmachine gebruik kunt maken. Bij geen strippen meer hanteren wij de
standaard vergoeding, óf kunt u een nieuwe kaart aanschaffen.

Ø U ontvangt vijf ‘Friends & Family’ bonnen; Nodig gerust uw naasten & geliefden uit! Tijdens het hoogseizoen ontvangen zij 20% korting op hun verblijf. In het laagseizoen hanteren wij een standaard ‘voordeeltarief’.

Ø U kunt kosteloos van onze camperservice gebruik maken.

Ø Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing welke u op onze website kunt downloaden. Ook hanteren wij enkele ‘huisregels’ welke u dient na te streven.

Ø Bij het reserveren van een (seizoens-) kampeerplaats verklaart u bekend te zijn met de inhoud van zowel onze algemene voorwaarden als huisregels.